hennyarpreggo.blogg.se

Jag heter Henny, är 27 år och bor med min fästman i England. Exciting times ahead för nu väntar vi vårt första barn som väntas ploppa ut den 30 oktober 2013!

Amma här och amma där

Publicerad 2013-05-04 22:43:09 i Allmänt,

Haha hittade den här videon. Den är ju lite cringe-värdig men budskapet är ändå bra. Jag undrar hur det blir. Vågar man dra fram tuttarna mitt bland folk?
 
Amma Gagnam Style!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Lisa - mamma till Knut & Agnes & gravid med 3:an

Publicerad 2013-05-06 16:53:07

Jag har ammat med både Knut och Agnes bland allmänheten och det har funkat bra! Självklart kändes det lite konstigt och tom lite skämmigt i början med Knut, men jag hade alltid med mig en liten filt som jag drog över och där under har dom legat. Tom med Agnes så brukade jag skit i filten ibland :P så det är något man absolut ska göra och det är inget att skämmas över!

Svar: Vad bra :) Nej, det är verkligen inget att skämmas över, det är ju det mest naturliga som finna. Men jag kan tänka mig att det känns lite konstigt att bara ta fram tuttarna sådär i början :P
Henny

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Henny

27 år, bor med fästmannen i England och väntar vårt första barn i oktober 2013! Blir även utbildad kiropraktor och gifter mig samma år :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela