hennyarpreggo.blogg.se

Jag heter Henny, är 27 år och bor med min fästman i England. Exciting times ahead för nu väntar vi vårt första barn som väntas ploppa ut den 30 oktober 2013!

Hälsosamtal och inskrivning

Publicerad 2013-02-26 21:11:58 i Allmänt,

Idag ringde jag och fick tid till hälsosamtal och inskriving om exakt en vecka, nästa tisdag. Ska bli spännande :)
Har varit så nära att berätta för fler folk i min klass idag men lyckades knipa käft med nöd och näppe. Vi diskuterade nämligen vilka vi tror kommer bli gravida först i klassen haha. Jag satt där och njöt lite för mig själv.
 
Andy och jag har även diskuterat namn. Jag vill ha något som låter liknande på både engelska och svenska så än så länge har vi kommit fram till William för en pojke och Elizabeth för en flicka. Andy är helt säker på att jag inte kommer kunna hålla mig från att få reda på könet sedan när man kan. Jag vidhåller att jag kommer att kunna hålla in min nyfikenhet fram tills dagen D men vi får väl se vem som har rätt.
 

Sista testet (kanske)

Publicerad 2013-02-24 19:16:47 i Allmänt, Magbilder,

 
Är helt beroende av pregnancy tests! Nu tror jag iaf äntligen på att jag är gravid. Tog precis ett clearblue som visade 1-2 veckor gravid. Detta betyder att jag är mellan 3-4 veckor nu :D
 
Tog också ett par bilder för att minnas hur magen min såg ut nu innan den börjar växa på riktigt :) Tycker jag har en tillstymmelse till rutor så det lär väl försvinna i sinom tid haha.
 
Jag vill så gärna berätta för hela världen! Fattar inte hur andra kan hålla sig i tolv veckor utan att berätta för nån. Hittils vet min mamma, bror och sju av mina vänner här i England. Har inte berättat för några av vännerna i Sverige än men är så himla sugen. Lär nog inte kunna hålla det inom mig länge till!
Som en klok tjej sa på ett gravidforum jag är medlem i, "du väntar barn, inte missfall". Självklart förstår jag ju varför man inte berättar så tidigt men egentligen, vad spelar det för roll om alla vet om det?
 
 
 
 

Är jag fortfarande gravid?

Publicerad 2013-02-22 19:08:34 i Allmänt,

Åååååh idag har jag bara haft lite, lite magvärk. Inte alls lika mycket som igår. Då börjar ju jag självklart att tvivla på om jag verkligen är gravid. Har inte tagit nåt test idag utan tänkte testa igen imorgon. Det är som en slags trygghet att ta ett test och se att det fortfarande är ett pluss. Då kan jag liksom slappna av fram tills nästa dag haha. Brösten är dock ömma idag så det är ju positivt iaf. Ska nog hålla mig från att testa tills imorrn iaf. Nu ska jag iväg på middag till en kompis som fyller år. Imorgon ska vi alla tjejer gå ut och dansa också. Jag får agera taxi chaufför :)

Jag är gravid!

Publicerad 2013-02-22 00:28:20 i Allmänt,

Kan inte riktigt fatta det ännu. Vi lyckades bli gravida på vårt andra försök :) Väntan efter ägglossning kändes som en evighet och jag kunde inte hålla mig från att testa alldeles för tidigt. 6 dagar innan mensen var beräknad testade jag och vi fick ett svagt, svagt andra streck på stickan. Glädjen var total men jag var fortfarande inte riktigt säker. Dagen efter togs ytterligare ett test och då var det ett mycket tydligare streck. Idag togs tredje testet och nu är jag säker. ANtar då att jag nu är i vecka 4!
Berättade för mamma på skype just nu. Det var så skönt att prata med henne och hon fick mig att sluta oroa mig för missfall och istället vara glad över att detta faktiskt händer. Det är på riktigt. Jag ska bli mamma. Vi ska bli en familj. Hur sjukt är inte det?
 

Om

Min profilbild

Henny

27 år, bor med fästmannen i England och väntar vårt första barn i oktober 2013! Blir även utbildad kiropraktor och gifter mig samma år :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela