hennyarpreggo.blogg.se

Jag heter Henny, är 27 år och bor med min fästman i England. Exciting times ahead för nu väntar vi vårt första barn som väntas ploppa ut den 30 oktober 2013!

Tillbaka i UK

Publicerad 2013-08-18 11:05:24 i Allmänt,

Japp nu är vi tillbaka här hemma. Det känns skönt men jag saknar både mamma och Jacob lite redan. Men skönt att veta att de kommer och hälsar på i november i allafall. Andy har nu börjat jobba och detta betyder väl att mitt jobb som hemmafru börjar nu också haha. Jag är lite orolig för att jag kommer att bli väldigt uttråkad innan bebis kommer. Igår började jag första dagen på "jobbet" med att kolla facebook och titta på tv. Det är tur att det är friidrott fortfarande för då har jag iaf något att kolla på. Sedan städade jag köket ordentligt. Sedan bestämde jag mig för att jag var klar med hussysslorna för dagen. Hårt jobb det här. Men egentligen borde jag försöka njuta av att kunna vara hemma och ta det lungt och förbereda mig inför vad som komma skall. Jag har aldrig haft ledig tid såhär förut och det har ju faktiskt varit ganska hektiskt fram till nu. Jag har pluggat stenhårt i fem år, hade sluttentor i maj och juni och planerade samtidigt vårt bröllop. Tog kiropraktorexamen i juli, gifte mig i augusti och nästa vecka ska flytta till ett hus i Southampton. 
Dessutom har jag en hel del bebis-grejer att fixa. Vi har ju inte köpt någonting förutom några få klädesplagg. 
Jag kommer ju ha ett helt babyrum att inreda i nya huset. 
 
Jag har funderat på att jobba hemifrån med hypnotherapy:n och specialisera mig på hypno-birth. Det är ju iaf nåt som kan hålla mig sysselsatt om jag nu får några patienter. Jaa vi får se hur det blir med allt. Det är spännande, jag känner verkligen att jag går in i en ny fas i livet nu. Inget mer studentliv för mig, nu är det vuxenvärlden som väntar.
 
 

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2013-08-18 12:26:46

Grattis till giftermålet :-) såg att vi gifte oss samtidigt du & jag. :-)

Svar: Tack. Åh vad roligt. Grattis du med!!
Henny

Postat av: Anna - Mamma till E med albinism och lillasyster i magen

Publicerad 2013-08-18 19:42:08

Ett stort Grattis till giftemålet :-) Jag har koll på dig ;-) Dock dålig att kommentera, är helt slut som person!
Så härligt att du mår bra, är det en livlig flicka?
Vår tjej är en livlig sak :-) Hon väger 1kg och växer på. Dock så fungerar inte mitt kärl på vänster sida men d var samma med stora tjejer. Har även varit inlagd för min huvudvärk. Det är mitt höga tryck som spökar men jag äter piller å piller oxå hoppas d att vi kan hålla henne inne ett tag till :-) Jag ska bara vila å vila, inte lätt med en tre-åring ;-) Är nu i 27+4 :-)
Vi var å la handpenning på vagn förra veckan så nu har vi snart allt klart, jag har även tvättat kläder hi hi. Vi väntar oss en mini denna gången med så har köpt lite i 44 som dottern med hade :-) Se till att ta tillfället i akt och vila :-) Ska bli kul att se ert nya hus!
Kram
Ps:Har du Facebook kan du väl lägga till mig? Anna Månsson :-)

Svar: Tack så mycket. Oj men stackare då. Jaa vila ordentligt och försök att inte stressa upp dig (även om det kanske inte är det lättaste). Hoppas att hon håller sig inne ett par veckor till iaf. Men tänk att vi kommit så långt att de faktiskt skulle kunna födas nu, det är ju helt sjukt. Ska absolut lägga till dig :) Kram
Henny

Postat av: Lisa - mamma till Knut & Agnes & gravid med 3:an

Publicerad 2013-08-19 10:17:45

Vad fina ni var! :)

Svar: Tack :)
Henny

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Henny

27 år, bor med fästmannen i England och väntar vårt första barn i oktober 2013! Blir även utbildad kiropraktor och gifter mig samma år :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela